Poroke, pari in družine

Poročna fotografija, poroka, par, objem.

Z nekom moraš v korak, v isto sled.


(Ivan Minatti, Nekoga moraš imeti rad)

Poroke sem začel fotografirati skupaj z Rokom Černeličem leta 2014, ko je nastala blagovna znamka Večno srečna. V zadnjih letih večinoma fotografirava vsak zase, vse bolj pa se usmerjam tudi na videografsko snemanje porok. Pri tem Večno srečna še vedno ostaja blagovna znamka za poročno fotografijo skozi moje objektive.

Moj način fotografiranja temelji predvsem na sproščenosti in lovljenju sponatnih trenutkov. Fotoshooting najraje izvajam v naravnem okolju (npr. gozd, vinograd) in tudi način obdelave fotografij je naraven (fotografije niso premočno stilsko zaznamovane).

Okvirna cena celodnevnega poročnega fotografiranja ali snemanja je 1000€, za podrobnejšo ponudbo pa pišita na zigalovsin7@gmail.com. Navadno fotografiram/snemam od prvih jutranjih priprav do metanja šopka, kar je kmalu po polnočni torti. Fotografiram tudi krajše poroke (npr. samo civilni obred in fotoshooting).

Kmalu bo na voljo ogled nekaj celotnih poročnih zgodb. Medtem pa ste prav lepo povabljeni k sledenju Večno srečna na Facebooku in Instagramu:

FacebookInstagram

Poroke

Posamezniki, pari in družine